Kezdőlap

Felhasználói feltételek

A Glósz és Társa Kft. által, kifejlesztett, a banki termékek összehasonlítására alkalmas programot a www.gloszestarsa.hu oldal látogatói díjmentesen használhatják.

A programban tárolt adatok az egyes pénzügyi intézmények nyilvános adataiból származnak. A Glósz és Társa Kft. a programban tárolt adatokat rendszeresen frissíti, azonban mivel nem minden pénzintézet tesz közzé teljes körű, illetőleg naprakész adatokat, ezért nem tudunk az esetleges pontatlanságokból származó hibás tájékoztatás miatt felelősséget vállalni.

Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a program által adott eredmények és adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlatnak vagy ajánlati felhívásnak, és nem jelentenek szerződéskötési kötelezettséget!

A Glósz és Társa Kft. nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, amelyek az oldalon használt program használatából, vagy használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek.

A Glósz és Társa Kft. – az ügyfél felhatalmazása alapján és az erre irányuló visszavonási kérelméig – az ügyfél által az oldalon keresztül megadott e-mail címre jogosult eljuttatni hírleveleit.

A programmal kapcsolatos valamennyi jog fenntartva.

Jelen felhasználási feltételek elfogadásával felhasználó kijelenti, hogy a programot és az oldalt saját felelősségére használja, és magára nézve a felhasználási feltételeket kötelezőnek ismeri el.

Glósz és Társa Pénzügyi, Gazdasági, és Innovációs Tanácsadó Kft. 1051 Budapest, Arany János u. 15. III. lph. III. emelet 5. ajtó Telefon: (+36 1) 302 4443 E-mail: glosz@glosz.hu www.glosz.hu