Kezdőlap

Megszerezzük a forrást cége fejlődéséhez

Ambiciózus cégvezetőként nem elégszik meg azzal, hogy vállalkozása biztosítja az ön és alkalmazottai havi megélhetését; ennél sokkal többre vágyik?
Fejlődni, terjeszkedni szeretne, tele van tervekkel, ötletekkel, kreatív és elkötelezett, mindössze az anyagi források hiánya akadályozza meg abban, hogy továbblépjen?

Átvállaljuk öntől a pénzügyi források biztosítását

A vállalkozások vezetőinek feladata az alkalmazottak munkájának irányítása mellett a cég üzleti stratégiáinak kifejlesztése, illetve a működéshez, fejlődéshez szükséges anyagi források, pályázati lehetőségek, hitelkonstrukciók felkutatása is. Azonban az utóbbi rengeteg energiát és időt emészthet fel, hiszen a pénzügyi termékek világában eligazodni egy kívülálló számára bonyolult feladat.

Hitelképessé tesszük a cégét

Akkor sem kell lemondania egy adott hitelről vagy pályázati lehetőségről, ha cége jelenleg nem hitelképes vagy pályázatra jogosult. Gazdasági tanácsadási szolgáltatásunk keretében segítünk önnek megtenni mindazon lépéseket, amellyel előidézheti a helyzet pozitív irányba történő változását.

Megkeressük önnek az ideális hiteleket és pályázatokat

Ezért érdemes mindezt szakemberekre bíznia. Egy profi pénzügyi tanácsadó megkeresi ön helyett az adott célra legideálisabb pénzügyi konstrukciókat, hiteleket és pályázatokat, és az azokkal kapcsolatos papírmunkát is átvállalja Öntől.
Sőt, a Glósz és Társa nemcsak ebben segít, hanem az ezt megelőző és az ezután következő feladatokat is átvállalja Öntől.

Mit kap, ha minket választ?

Keressen meg minket most a honlapon szereplő elérhetőségek bármelyikén, vagy az Ajánlat, személyes konzultáció menüpont segítségével, és munkatársaink felveszik önnel a kapcsolatot!

Glósz és Társa Pénzügyi, Gazdasági, és Innovációs Tanácsadó Kft. 1051 Budapest, Arany János u. 15. III. lph. III. emelet 5. ajtó Telefon: (+36 1) 302 4443 E-mail: glosz@glosz.hu www.glosz.hu